25 Ağustos 2012 Cumartesi

El Örgüsü Etek Modelleri



Bu kış uzun çizmelerinizin üstüne el örgüsü etek giymek ister misiniz ? Benim cevabım kesinlikle evet.

Modacıların kış kreasyonlarını yaz mevsiminden hazırlamalarından ilham alarak bende sizinle ilgimi çeken farklı tarzlarda birkaç etek modelini paylaşmak istedim.
Etek veya palto gibi uzun sürede bitirilen zor projelere başlamadan önce model araştırmasını iyi yapmak lazım bence. Nekadar çok model incelersek, kendimize en uygun tasarımı bulma şansımızda artmış olur. Buyüzden bende bu aralar etek modelleri için yabancı sitelerde gezinerek bir hayli zaman geçiriyorum. Her modelin orjinal haline fotografın altındaki kaynak yazan linkten ulaşabilirsiniz.




Yukarıdaki mavi etek Nako'nun Bambu ipleriyle harika olabilir. Mevsimlik efil efil bir etek olur valla ve çok da güzel olur. Ama aşağıdaki modelde Nako'nun %100 yün serisindeki beyaz renk iple çok hoş duracaktır. Aklınızda olsun %100 yün serisinin ipleri biraz kalındır. Bu nedenle eteğiniz dökümlü durmaz aksine tok ve kalın olacaktır. Yani sıcacık bir battaniye gibi. Kalın çorap ve uzun çizmeyle harika duracak bir model. Yok battaniye gibi olmasın derseniz. tavsiyem %40 yünlü ipler olacak ;)

Aşağıdaki model uzun etekten hoşlananlara göre. İçine giyilen ekstra kumaş etek sayesinde çok sıcak tutacak gibi gözüküyor. Yada kumaşı sadece eteğin uç kısmına da dikebilirsiniz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder