27 Eylül 2012 Perşembe

Çocuklar için Bere ve Omuzluk


Çocuklar için el örgüsü atkı, bere ve eldiven modelleri arıyorsanız size bir alternatif sunmak istiyorum. Bu kış bir değişiklik yapıp çocuğunuza omuzluk örmeye ne dersiniz ?

Omuzluk modelini yüksek boğazlı ördüğünüzde yukarıdaki gibi bir model elde ediyorsunuz. Bu model aynı zamanda kaban veya montların içine de rahatlıkla giyilebilir. Özellikle okul öncesi veya okula yeni başlamış çocuklarınızın kendi başlarına atkılarını sarabileceklerinden endişeliyseniz, yüksek boğazlı boyunluk tamda ihtiyacınız olan bir model olabilir.

Bu tarz modelleri sevmemin nedeni sanırım küçüklüğümden beri bronşit hastalığından müzdarip olmam. Kendimi bildim bileli kış mevsimlerini kafamda kalın bir bere, boynumda en az iki kere dolanmış bir atkı ile geçirmişimdir. Ne hikmetse yinede ilkokuldan üniversiteyi bitirinceye kadar her kış öksürmüşümdür.
Fotograflardaki omuzluk, bere ve eldivenin örgü şemasını buradan görebilirsiniz.


Ayrıca dün akşam kendime başladığım boyunluğun fotograflarınıda en kısa sürede bloguma yükleyeceğim. Kırmızı paltoma uygun olması için çok kalın beyaz yün iplikten, balıksırtı örgü ile yaklaşık 50 ilmek örmeye başladım. Devamı gelecek...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder